Снимка: Нова тв
fallback

Боби Турбото стана поредния съквартирант, който напусна Big Brother All Stars. Не му помогна и подкрепата на Влади Въргала от студиото.

На елиминации се явиха Боби, Петя Буюклиева, Емил Каменов, Христо Трифонов и Тодор Славков. Буюклиева се "радваше" на най-много номинации, но бе спасена от Домсъвета, защото останалите "имали нужда от подобен дразнител".

В крайна сметка зрителите оказаха най-голяма подкрепа на Тодор Славков, който събра 51% подкрепа. Втори остана избраният от зрителите за най-харесван - Емо Каменов.

Актьорът Борислав Захариев, чиято цел бе да изчисти от името си Турбото, напусна и разкри интересни подробности от битието в къщата и алкохолните изцепки на Тодор Славков. В епизод, който ще бъде излъчен тази вечер, ще бъдат разкрити скандалните моменти, но Боби призна, че след няколко чашки "Славков си свалил гащите 350 пъти" и вече трудно се издържало.

Именно заради поведението на Малък Тошко Катето Евро побесня след номинациите. Тя поиска специален разговор с Биг Брадър, въпреки увещанията на Емо Каменов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

ш

преди 9 години

*** ГНУСНИ .....випове били...,Какви випове са тези парцали ...Боже,пази ни ......

25

стефчо

преди 9 години

голем ми е дерт за боби инжекциона,само той е без работа и само той няма пари....

24

друго зомби

преди 9 години

До анонимен 31 Сигурно си мислиш , че точим лиги до несвяст пред телевизора , като тебе ?! Има и нормални неща за гледане поТВ , но твоето т.нар. шоу НЕ е от тях , колкото и да ти се иска . Сори !

fallback